Hoort een iPad thuis in een wellness center?

Een wellness center staat vooral bekend als een plek waar je opzoek gaat naar rust. Het is een plek waarbij je een smartphone of tablet thuislaat. Je kan dus eigenlijk zeggen dat een gratis iPad helemaal niet thuis hoort in een wellness center. Je kan toch niet tot rust komen als je nog steeds toegang hebt tot je werk? Toch kan een gratis iPad zeker weten thuis horen in een wellness center. Sterker nog je kan thuis je eigen wellness center maken in combinatie met een gratis iPad.

Als eerste is er de rustgevende muziek. Met een iPad kan je de tablet zelf een dj laten spelen. Installeer in een afspeellijst verschillende rustgevende muziekjes. Kies vervolgens de shuffle en de gratis iPad maakt zelf een selectie van rustgevende muziek inclusief professionele overgangen. Je hoeft de iPad niet meer aan te raken want de iPad doet er alles aan om je tot rust te brengen.

Naast muziek helpt meditatie om je hoofd leeg te maken en je zorgen even te vergeten. Een meditatie cursus kan helemaal privé met een iPad. Het enige dat je nog nodig hebt is een rustige kamer zonder afleiding. De gratis iPad begeleid je tijdens een meditatie sessie en leert je stap voor stap om te ontspannen. Zo zijn er verschillende apps waarbij een gratis iPad zeker weten thuis hoort in een wellness center. Zo lang je de iPad maar op vliegtuig stand zet zodat je geen mails of berichtjes door kan krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>