Wat is een jacuzzi?

De term jacuzzi wordt vaak gebruikt, maar wat is het nu eigenlijk? Veel mensen denken dat het een bubbelbad of een buitenspa is, maar zo is het niet. De Jacuzzi is namelijk een merknaam van de Amerikaanse bubbelbaden fabrikant. Veel mensen weten niet wat het verschil is tussen een jacuzzi en een bubbelbad en dat is ook de reden waarom deze termen veel door elkaar worden gebruikt. Er zijn niet zoveel grote verschillen, maar er zijn wel degelijk verschillen.

Het zijn namelijk beide verwarmde baden waarin je kunt zitten en liggen. Het water heeft een temperatuur van ongeveer 38 graden en er komen bubbels/luchtstralen uit of een waterstralen (met een masserend effect). Dit zorgt voor een aangename en relaxte massage en hierdoor kun je extra goed ontspannen.

De verschillen zitten hem met name in de prijzen en in het design. Als je nog niet weet wat je wil, dan is het aan te raden om een kijkje te nemen in een sanitair winkel. Dit kan ook online. Aan de hand van de afbeeldingen kun je bekijken wat de mogelijkheden zijn en dan kies je een passend object uit voor je badkamer of voor buiten. Er zijn ook veel mensen die voor buiten een jacuzzi nemen. Een extra manier om te ontspannen en ze genieten hier volop van. Als je ook de ruimte hebt, ga er dan eens op uit om te kijken wat de mogelijkheden zijn en geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>